Primăria face „recensământul” administratorilor de imobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea doreşte să îşi actualizeze baza de date privind asociaţiile de proprietari şi locatari din Cluj-Napoca. În acest sens, până la data de 20 decembrie preşedinţii şi administratorii trebuie să se prezinte la Primărie.

Ei trebuie să completeze şi depună la Centrul de informare pentru cetăţeni, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Moţilor, nr. 7, formularul privind actualizarea bazei de date a asociaţiilor de locatari/proprietari.

Informaţiile conţinute în formular se referă la nume, prenume, domiciliu, adresa de corespondenţă, adresa de e-mail, telefon pentru preşedinte, administrator, cenzor, alte persoane desemnate să reprezinte asociaţia.

De asemenea, pentru respectarea prevederilor Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, administratorilor li se solicită să depună, împreună cu formularul de actualizare a bazei de date, o copie după certificatul de atestare a calităţii de administrator de imobile eliberat de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite