Primăria Cluj organizează tombolă. Vezi aici condiţiile de participare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Cluj-Napoca organizează, în parteneriat cu Banca Transilvania, cea de-a doua ediţie a campaniei de stimulare a plăţii impozitelor şi taxelor locale prin instrumente de plată electronice.

În cadrul campaniei „Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la Primărie", clujenii care îşi plătesc până în data de 31 martie 2011 taxele şi impozitele locale cu cardul vor intra automat într-o selecţie, de tip tombolă, ale cărei premii constă în a câştiga contravaloarea taxelor şi impozitelor plătite prin acest instrument de plată.

La campanie, pot participa posesorii de carduri, persoane fizice şi juridice, care, în perioada 1 februarie - 31 martie, îşi plătesc cu cardul taxele şi impozitele la ghişeele Primăriei Cluj-Napoca.

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 11 aprilie, în prezenţa unui notar public. Se vor acorda 20 de premii, fiecare reprezentând suma plătita cu cardul pentru taxe şi impozite, dar minimum 50 de lei / premiu pentru persoanele care au plătit mai puţin de 50 de lei şi nu mai mult de 250 de lei / premiu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite