Primăria Cluj-Napoca va contesta în instanţă anularea licitaţiei privind achiziţia de tramvaie din Polonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul interimar al oraşului Cluj-Napoca, Radu Moisin, a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că va contesta la Curtea de Apel anularea licitaţiei legată de achiziţia de tramvaie din Polonia.

Radu Moisin spune că Primăria Cluj-Napoca va depune mâine, la Curtea de Apel Cluj, o cerere prin care contestă decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) legată de achiziţia de tramvaie din Polonia. „Mi-ar fi greu să justific în faţa clujenilor o diferenţă de 429.000 de euro, de aceea mâine vom depune o solicitare la Curtea de Apel. Sperăm într-o solicitare corectă. Avem încredere în justiţia clujeană", susţine Moisin.

CNSC a dispus refacerea licitaţiei întrucât nu a fost respectat caietul de sarcini. Cât priveşte decizia CNSC, primarul interimar afirmă că e o abatere minoră. „Considerăm că problema e o abatere tehnică minoră. Mai precis, în caietul de sarcini era prevăzută o uşă dublă la începutul tramvaiului din care pe o parte sa urce vatmanul, iar pe alta, călătorii. Polonezii au doar o uşă simplă pentru vatman şi una dublă pentru călători. În concluzie e o uşă în plus. Pentru călători e o uşă dublă după cea simplă", a explicat Moisin.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite