Primăria Cluj-Napoca şi UBB vor să construiască un parking în campusul studenţesc Haşdeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Clujului, Radu Moisin, a ţinut o conferinţă la Colegiul Academic al UBB (Caius Raţiu)
Primarul Clujului, Radu Moisin, a ţinut o conferinţă la Colegiul Academic al UBB (Caius Raţiu)

Primarul interimar al oraşului Cluj-Napoca, Radu Moisin, a anunţat azi, 23 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurate la Colegiul Academic al UBB, că administraţia intenţionează să construiască un parking de circa 300 de locuri în parteneriat cu universitatea.

Parkingul va fi construit în campusul studenţesc Haşdeu şi se preconizează să aibă o capacitate de circa 300 de locuri. Parteneriatul de asociere dintre Primăria Cluj-Napoca şi  UBB va fi lansat în următoarea şedinţă de Consiliu Local (adică joia aceasta, 26 aprilie) şi în Senatul UBB. „Universitatea va contribui cu terenul, iar Consiliul Local va plăti studiul de fezabilitate. Dacă acest studiu va fi aprobat se va trece la construirea efectivă a parcării în cursul acestui an. Toate costurile vor fi suportate de către municipalitate", afirmă Radu Moisin.

Edilul mai spune că încă nu a fost stabilit tariful de parcare şi că, de regulă, abonamentul în alte parkinguri este de 110 lei pe an. În acest parking, care se va construi lângă căminele studenţeşti cu numerele 1 şi 6, respectiv numerele 16 şi 17, vor putea să-şi parcheze maşinile şi studenţii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite