Primăria Cluj-Napoca nu a găsit încă locuri pentru picnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii au făcut grătare la Făget (foto: adevarul)
Clujenii au făcut grătare la Făget (foto: adevarul)

A trecut o lună de la intrarea în vigoare a legii picnicului şi autorităţile locale nu au găsit încă locuri pentru picnic, darămite să le şi amenajeze. Nu s-a acordat nicio amendă la Cluj-Napoca celor care au ieşit la verde, la grătar, în zilele însorite.

Reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca spun că se caută terenuri pe care să se amenajeze spaţii pentru picnic. „Nu au fost încă amenajate locuri pentru picnic. Încă se întocmeşte lista cu terenurile pe care vor fi amenajate. Terenurile trebuie să fie în proprietatea primăriei", spune Andrada Rarău de la Biroul Mass-Media.

Ultimul picnic fără de lege la Cluj

Înainte cu o săptămână de a intra în vigoare Legea picnicului, clujenii ieşiseră la verde. Cei din zona Făget spuneau legea e binevenită deoarece nu li se pare normal să fie lăsate gunoaie în natură. Ei mai ziceau că ar fi bine să se amenajeze acele locuri speciale de care se spune în lege şi apoi să se dea amenzi. „Să se amenajeze frumos înainte să intre legea în vigoare. Aşa e şi în SUA. Oamenii îşi duc de acasă lemnele sau cărbunele, îşi fac grătarul şi nu lasă mizerii după ei. În State nu vezi un om care să meargă în pădure ca să-şi aducă lemne deoarece e imediat reţinut", afirmă Dan Ştefanache, militar de profesie, în vârstă de 41 de ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite