Cluj: Primăria, la Tribunal pentru un parking - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Primăria, la Tribunal pentru un parking - revista presei locale
Cluj: Primăria, la Tribunal pentru un parking - revista presei locale

Ziarele locale scriu azi despre problemele pe care le are primăria clujeană cu parkingul de pe strada Aurel Vlaicu, dar şi despre nemulţumirea consilierilor din Feleacu, decişi să părăsească Zona Metropolitană.

Parkingul din Mărăşti trimite Primăria la Tribunal. Municipalitatea a reuşit să salveze parkingul de pe strada Primăverii din Mănăştur, dar nu scapă de Tribunal. De data aceasta, e vorba despre parkingul de pe Aurel Vlaicu din Mărăşti. Pe larg, în Ziua de Cluj.

Clujenii aleargă de dau prin gropi. Deşi joggingul are mulţi adepţi, pistele speciale lipsesc din oraş. Detalii în Foaia Transilvană.

Poliţist „băiat de parcare“ pentru un golan cu bani. Tot mai muţi clujeni „de bani gata“ nu ţin cont de legislaţie şi de bunul simţ şi blochează benzile de circulaţie, trotuarele sau spaţiile verzi. Întreaga poveste, în Monitorul de Cluj.

Felecanii spun "nu" hotărât Zonei Metropolitane. Consilierii locali din comuna Feleacu au decis, în unanimitate, ieşirea din pactul care reuneşte mai multe localităţi din jurul Clujului. Citiţi în Făclia de Cluj.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne

prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite