"U", învinsă de vicecampioana Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„U” Cluj a pierdut cel de-al doilea amical disputat în cantonamentul din Austria, împotriva vicecampioanei Ungariei, Videototn Szekesfehervar, scor 2-3. Golurile clujenilor au fost înscrise de Reinaldo şi Lemnaru

Astăzi, la 17.00, ora Austriei, Universitatea a avut programat un meci amical în compania vicecampioanei Ungariei, Videoton Szekesfehervar, finalistă a Cupei UEFA în 1985, în localitatea Grobling, aflată la 110 kilometri de Leogang, staţiunea unde este cazată. După o zi cu două şedinţe de pregătire, în această dimineaţă stafful tehnic a programat un antrenament mai lejer, lotul fiind împărţit în două echipe, pentru un meci scoală. Singurul care s-a antrenat separat a fost slovacul Peter Cvirik, fundaş care încă nu este pus la punct cu pregătitrea fizică.

Elevii lui Marian Pană şi Cristian Dulca au avut un început de meci foarte slab, văzându-se conduşi pe tabelă cu scorul de 2-0 încă din minutul 12. Scorul a fost deschis de Alves în minutul 4, după un penalty acordat pentru un henţ în careu al lui Vidas, iar apoi Nikolici a dublat avantajul ungurilor după o greşeală a lui Reinaldo, care a sărit pe sub minge. În minutul 20, „studenţii” au redus din diferenţă prin acelaşi Reinaldo, cu o lovitură de cap din şase metri, după o pasă bună a lui Boştină.

Boşneag s-a remarcat la şutul bun al lui Andrici, de la 35 de metri, pentru ca acelaşi Alves să marcheze din nou pentru Videoton în minutul 43, la o greşeală colectivă a lui Boşneag şi Munteanu. Iată echipa trimisă în teren de Marian Pană încă din primul minut: Boşneag- Vidas, Szilagyi, Cvirik, Muşat- Reinaldo, Boştină- Cojocnean, Castro, Tobă- Lemnaru.

Pe parcurs au mai intrat Huţan, Munteanu, Cenici, Machado, Acosta, Dolha, Ionescu, Lecici şi Matache. În partea a doua, Cenici a fost aproape de gol după o lovitură de cap, la care portarul ungurilor Bozovici a respins în corner. Golul a venit în minutul 57, când Unguruşan a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Lemnaru şi scorul a devenit 3-2 pentru formaţia din Szekesfehervar.

Deşi au dominat în partea doua, elevii lui Pană nu au reuşit să înscrie golul egalării şi astfel au înregistrat prima înfrângere în partidele amicale din această vară. Următorul meci va avea loc luni, în compania campioanei Egiptului, Al Ahli Cairo.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite