Cluj: Adi Mutu, Cosmina Păsărin şi Miss Travesty, piesele de rezistenţă ale Premiilor Gay 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Adi Mutu, Cosmina Păsărin şi Miss Travesty, piesele de rezistenţă ale Premiilor Gay 2009
Cluj: Adi Mutu, Cosmina Păsărin şi Miss Travesty, piesele de rezistenţă ale Premiilor Gay 2009

Comunitatea gay din România alege în această seară, la Cluj, cele mai sexy persoane din ţară. Favorit este, la capitolul cel mai sexy bărbat, Adrian Mutu, iar la femei, Cosmina Păsărin. După gală, va avea loc incendiarul concurs Miss Travesty.

Momentul culminant al festivalului internaţional de film „Serile Filmului Gay” are loc în această seară la Cluj-Napoca. De la oara 19.00, la Casa Tranzit are loc Gala Premiilor Gay 2009, urmată, de la 22:00, de petrecerea etichetelor în Clubul Zig Zag, unde va avea loc concursul Miss Travesty.  Află pe cluj.adevarul.ro cine sunt marii câştigători ai galei

Adrian Mutu se lutpă pentru titlul de cel mai sexy bărbat cu elevul-porno Dudu Steel. Pentru titlul cea mai sexy femeie, favorita este Cosmina Păsărin. Printre nominalizarile din acest an se afla Elena Gheorghe, dar şi creatorul de modă Răzvan Ciobanu, foarte popular în lumea gay. La Gala premiilor gay, vor mai fi premiaţi  la categoria „omul anului” unde concureaza Naomi pentru prestaţia din acest an de la Mamaia şi Daniela Gyorfi.

Filme, doar artă

„Filme. Doar artă. Ca să ne cunoşti mai bine“, este motto-ul sub care s-a desfăşurat, în acest an, festivalul, întrucât organizatorii încearcă să explice tuturor că acest festival este doar o formă de vizibilitate a stilului de viaţă, a sentimentelor identice şi a problemelor cu care se confruntă cei cu o altă orientare sexuală decât cea a majorităţii.
Serile Filmului Gay“ au adus la Cluj zeci de filme în premieră în România, de la scurt metraje şi documentare până la filme artistice de lung metraj. Pe lângă proiecţiile filmelor aflate în competiţie, festivalul va mai cuprinde work-shop-uri, dezbateri, expoziţii, spectacole si petreceri.

Află mâine pe cluj.adevarul.ro care sunt câştigătorii Premiilor Gay 2009

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite