Premierul Victor Ponta le-a transmis şefilor de deconcentrate din Cluj să stea departe de politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta, împreună cu Ministrul de Interne, Ioan Rus, s-au întâlnit sâmbătă dimineaţa cu şefii serviciilor publice deconcentrate din judeţul Cluj, unde le-au transmis că vor fi demişi dacă vor face campanie electorală. De asemenea, cei doi le-au transmis şefilor de deconcentrate „să stea departe de politică".

Victor Ponta le-a transmis şefilor de deconcentrate că nu va ezita să-i demită dacă se vor implica în campanie electorală, iar dacă printre aceştia există şi candidaţi la alegerile din iunie 2012 să aleagă dacă rămâne şef de structură sau candidat.

Victor Ponta l-a atacat dur pe Emil Boc la Cluj: „cel mai umil executant al ordinelor“ lui Băsescu

„Orice şef de deconcentrat care candidează nu poate să rămână şef de structură. Dacă sunteţi candidaţi trebuie să alegeţi. Nu voi ezita să iau măsuri dacă din funcţia de şef de structură faceţi campanie electorală. Nu faceţi campanie electorală pentru nimeni, aplicaţi legea. Fac un apel către toate instituţiile implicate, să înţeleagă că pe 10 iunie va trebui să existe o aplicare perfectă şi fără niciun fel de excepţie a legii. Indiferent al cui este candidatul, indiferent de simpatii sau antipatii obligaţia absolută e de a aplica legea şi de a se arbitra corect", a precizat Victor Ponta.

Ponta: „Boc este pe primul loc în topul celor mai caraghioşi premieri ai României“

La rândul său, Ioan Rus, i-a ameninţat pe directorii de deconcentrate că vor fi demişi „cu o viteză mult mai mare" dacă vreun director va merge în campanie electorală cu maşina instituţiei.

Victor Ponta a primit o insignă cu Roşia Montană la Cluj-Napoca

"Niciun director de deconcentrate nu va merge în campanie cu maşina instituţiei, sancţiunile vor veni cu o viteză mult mai mare decât se aşteaptă cineva", a precizat Rus.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite