Prefectul Florin Stamatian: „Cât de legal e ca DNA să asculte telefoanele atâtor oameni?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul Clujului, Florin Stamatian (arhivă)
Prefectul Clujului, Florin Stamatian (arhivă)

În contextul reţinerii pentru 24 de ore a primarului Clujului, Sorin Apostu, pentru luare de mită în formă continuată, prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian, e de părere că DNA ascultă nejustificat telefoanele a sute de politicieni.

Prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian, e de părere că DNA ascultă nejustificat  telefoanele a sute de politicieni. „Chestia cu mita în cazul primarului Sorin Apostu mi se pare  curioasă. Ca şi în cazul lui Radu Bica este ceva ce nu se leagă. Cine ia mită o face dintotdeauna, ia mită permanent, or despre cei doi n-am auzit nimic de aşa ceva până acum. Evident că DNA a pornit de la o sesizare şi e datoria lor să verifice, dar mă întreb cine le dă lor dreptul de a asculta convorbirile telefonice în atâtea cazuri. Mă întreb cât de legal e să încalci dreptul unui om la intimitate, cât de legal e să intri aşa în viaţa privată a unui om?", se întrebă retoric prefectul de Cluj.

„Dacă mie îmi ascultă telefonele nu mă deranjează, n-am nimic de ascuns, dar gândiţi-vă la situaţia primarului Sorin Apostu. Copiii lui şi-au văzut tatăl anchetat. Dacă se dovedeşte că nimic din toate astea nu e adevărat, cine plăteşte?", întreabă prefectul Florin Stamatian.

Prefectul de Cluj a mai precizat că sunt 400 de politicieni cărora li se ascultă telefoanele. „Cât de legal este ca DNA să asculte telefoanele atâtot oameni? Cine le dă acordul pentru a proceda aşa?", se întreabă Florin Stamatian.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite