Prefectul Clujului a fost demis! Pe surse: pesedistul Ioan Vuşcan îi va lua locul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Propunerea PSD pentru funcţia de prefect al judeţului Cluj, în locul lui Florin Stamatian, este Ioan Vuşcan, consilier local şi profesor universitar la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN). Guvernul a decis în şedinţa de marţi schimbarea prefecţilor şi subprefecţilor PDL şi UDMR.

Surse din cadrul PSD Cluj au declarat, marţi, că Vuşcan a fost ales în urma experienţei sale în administraţia publică şi experienţei politice, informează Mediafax. „PSD îl va propune pe Ioan Vuşcan pentru funcţia de prefect al judeţului Cluj, datorită experienţei sale în administraţia publică şi a experienţei politice. Vuşcan este consilier local din partea PSD în Consiliul Local Cluj-Napoca din 2008 şi membru PSD din 2003", au spus sursele citate.

Ioan Vuşcan are 58 de ani şi este profesor universitar la Facultatea de Construcţii de Maşini din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN). Este membru PSD din anul 2003, după ce a fost, anterior, membru PD. Din anul 2010 este vicepreşedinte al PSD Cluj.

Preşedintele filialei Cluj a PSD, Remus Lăpuşan, a declarat, pentru „Adevărul“, că au fost făcute trei propuneri pentru fotoliul prefectului. „Noi i-am propus pe Ioan Vuşcan, Valentin Cuibus şi pe Ilarie Ivan. Este normal ca premierul să poată colabora cu persoane în care să aibă încredere. Deocamdată nu ştim cine va fi desemnat prefect“, a spus Remus Lăpuşan.

Conform unor surse din PNL Cluj, funcţia de subprefect al judeţului va reveni liberalilor, care îl vor propune pe Mihnea Iuoraş, fost vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite