Tupeu de prefect de Cluj: "Eu nu am planuri! Eu vorbesc ce vreau eu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Stamatian a întrerupt brusc interviul cu reporterul din Dej
Florin Stamatian a întrerupt brusc interviul cu reporterul din Dej

„Eu nu am planuri!” „Eu vorbesc ce vreau eu, nu ce vrei dumneata”, i-a spus prefectul Clujului, Florin Stamatian, unei ziariste de la postul Someş TV din Dej, în timp ce aceasta încerca să afle despre problemele economice ale zonei Dej-Gherla. Toată scena s-a petrecut ieri, în biroul primarului din Dej.

Aflat într-o vizită de lucru la Dej, în timpul unui interviu acordat unui reporter de la televiziunea locală Someş TV, prefectul judeţului Cluj, Florin Stamatian, a întrerupt brusc interviul, în momentul în care ziarista a încercat să afle despre problemele economice ale zonei Dej.
„Eu nu am planuri!” „Eu vorbesc ce vreau eu, nu ce vrei dumneata”, i-a spus prefectul reporterului Daniela Moldovan.

Ziarista încerca să afle detalii legate de problemele economice ale Dejului. Deoarece Florin Stamatian a răspuns pe lângă subiect, făcând referire la oaltă temă, reporterul a reluat întrebarea, moment în care prefectul a întrerupt interviul cu replica „Eu vorbesc ce vreau eu, tu ce vrei dumneata.”

Ioana Jeler, redactor-şef al Someş TV, susţine că reporterul încerca să afle de problemele economice ale zonei, mai ales că prefectul ajunge destul de rar în Dej. „El venind foarte rar în zonă am rugat-o să-l întrebe ce se mai întâmplă pentru că îl prindem foarte rar. Probabi el nu a ştiut răspunsul. Având experienţa cu alţi prefecţi, am zis că trebuie să ştie ce se întâmplă. În schimb, el jignit-o pe colega mea în faţa primarului”, ne-a declarat redatorul-şef de la Someş TV.

„Nu suntem de acord să fim umiliţi, noi vrem să aflăm informaţii şi să le transmitem mai departe”, a conchis aceasta.

Legat de acest subiect, prefectul Stamatian ne-a declarat, în această dimineaţă, că la Dej a fost o „tentativă de interviu”. „Pur şi simplu m-a întrerupt. Eu i-am spus una şi ea vroia alta, pe când la interviu îl laşi pe om să formuleze. Domnişoara de acolo a pus o întrebare eu am început să răspund, începând să formulez fraza. Dânsa a spus «lăsaţi asta sau spuneţi la colega, mie să-mi spuneţi nu ştiu ce». Vroiam să fac o frază introductivă, pe care mi-a întrerupt-o. Ei nu i-a plăcut cum vorbesc eu. Dacă nu-i place... eu nu mai am altceva de declarat”, a comentat prefectul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite