Poveste de dragoste periculoasă, în premieră la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din film.
Scenă din film.

„Loverboy", cel de-al doilea lungmetraj al lui Cătălin Mitulescu, va fi difuzat începând de azi la Cinema City şi Odeon Cineplex. Filmul îi readuce în prim-plan pe actorii George Piştereanu şi Ada Condeescu, cunoscuţi din producţia „Eu când vreau să fluier... fluier".

„Loverboy" prezintă o poveste de iubire complicată. Personajul principal, Luca, se ocupă cu traficul de carne vie. El recrutează tinere fete şi le plasează unei reţele organizate de proxeneţi. Atunci când o cunoaşte pe Vali şi se îndrăgosteşte de aceasta, el va încerca să renunţe însă la aceste activităţi ilegale.

Potrivit regizorului, filmul „s-a născut din mai multe poveşti diferite pentru care am găsit trăsături comune - o emoţie pe care am tot simţit-o şi pe care am avut nevoie să o înţeleg mai bine, studiind vieţile şi poveştile oamenilor". Pentru talentul actoricesc dovedit în acest lungmetraj, George Piştereanu şi Ada Condeescu au primit premiul de interpretare la festivalurile de film de la Pristina, respectiv Sarajevo.

Premiera mondială a producţiei a avut loc la Festivalul de Film de la Cannes. De asemenea, „Loverboy" a fost inclus pe lista filmelor care participă anul acesta la European Film Awards, care va avea loc în data de 3 decembrie.

Filmul va rula toată săptămâna la Cinema City de la orele 14.00, 18.40, 20.40 şi 22.40, iar la Odeon Cineplex de la orele 18.45 şi 20.45. Preţul biletelor la Cinema City este de 12 lei, iar studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 2 lei. La Odeon Cineplex biletele costă 16 lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite