UPDATE / Paszkany îl dă în judecată pe Porumboiu! Replica: „Poate să-mi dea lecţii de dans la bară“!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu îi acuză pe cei de la CFR că fac blaturi şi intervin peste arbitrii. Echipa lui Porumboiu, FC Vaslui, a pierdut ieri partida cu CFR, 0-2, iar după meci, a izbucnit un adevărat scandal, atât antrenorul Viorel Hizo, cât şi patronul Adrian Porumboiu acuzând dur maniera de arbitraj.

UPDATE Arpad Paszkany a precizat că, în situaţia în care Porumboiu nu va înceta să facă acuzaţii la adresa grupării clujene, va lua în calcul acţionarea în justiţie a acestuia: "Imaginea CFR-ului nu poate fi afectată decât de cineva care a produs valoare pentru campionatul românesc. Noi am luat titluri, cupe şi am reprezentat România cu onoare în Europa. Din păcate, cel care ne acuză nu a făcut asta. Toata lumea care a văzut meciul şi-a dat seama că am fost mai buni ca Vaslui cu două goluri şi două penaltiuri neacordate. Fotbalul românesc ar trebui să scape de asemenea indivizi. Prietenii personajului amintit, de la Comisia de Etică, trebuie să ia măsurile cuvenite. Eu am mai spus ca asemenea oameni nu au ce căuta în fotbalul românesc. De trei săptâmâni tot împroşca în noi cu tot felul de aberaţii, dar sper ca până la urma comisiile să facă ceva, pentru că aşa este corect. Cred că, până la urmă, dacă forţează nota pe mai departe, o să se ajungă şi acolo (n.r. - la o acţiune în justiţie). Nu-mi plac reclamaţiile, nu am timp să mă ocup de asta, dar cred că avocaţii vor lua măsurile cuvinte".

În replică, finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, pentru Sport.ro., că îl roagă pe Paszkany să-l dea în judecată, pentru ca să poată spune tot ceea ce ştie: "Îl rog să mă dea în judecată. Dacă are curaj, îl rog public să mă dea în judecată şi o să vedeţi în sala de judecată ce se va întâmpla. Nu accept să fiu călcat în picioare de un asemenea personaj sinistru. El poate să-mi dea o lecţie de cum să dansez la bară, pentru că asta nu am făcut niciodată. Nu mi-e teamă de Paszkany, nu mi-e teamă de nimeni".

"Când îţi dai seama de unele lucruri, n-ai cum să nu fii liniştit. Situaţia e mai mult decât evidentă, sunt echipe în România care au siguranţă, când nu fac blaturi, umblă la arbitri. Manieră penibilă de arbitraj care a făcut pe plac celor care se cred stăpânii junglei.

Sunt complicităţi care sunt ascunde de ani de zile, de când ei sunt avizi după trofee. Dacă ar vorbi trofeele alea, ar fi dezastru. Ei umblă cu bani negri, dacă ar vorbi acele trofee, ar fi duse direct la fiare vechi. Ceea ce fac ei, nu are legătură cu sportul. Eu nu vorbesc dacă nu sunt acoperit.

În trecut credeam că lucrurile se vor schimba şi această competiţie va fi doar un sportivă, acum spun că nu e nicio şansă să se schimbe. Sezonul trecut? A fost sezonul real al CFR-ului. N-au mai apelat la alte metode, pentru că nu puteau să-i mai ajungă pe ceilalţi. Au lăsat pentru alţii. Aia a fost valoarea lor reală.

Uitaţi-vă la casete la meciurile cu Oţelul din sezonul trecut şi din sezonul ăsta. Când nu pot face blaturi, intervin la arbitri. Nici nu m-am gândit că acest arbitru putea să ajungă la un asemenea grad de decădere. Dacă se retrage, face un mare bine fotbalului. Ei sunt doar nişte unelte", a declarat Adrian Porumboiu la Sport.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite