Portret / Gabriela Pop, cea mai frumoasă studentă din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Pop se află la prima defilare pe un podium
Gabriela Pop se află la prima defilare pe un podium

Tânăra din Luduş, studentă la Litere în anul I, a câştigat Miss Universitas 2011. Odată cu premiul a obţinut şi o vacanţă în Grecia, însă are o problemă: nu ştie cu cine va merge

Nu a defilat niciodată pe un podium de modă şi nici nu a visat vreodată la o carieră în modelling. Cu toate acestea, Gabriela Pop, o brunetă de 20 de ani din Luduş a fost aleasă, luni, cea mai frumoasă studentă din Cluj. Ea a reuşit să impresioneze juriul şi să-şi adjudece titlul de Miss Universitas 2011, dintr-un număr de câteva zeci de studente care au participat la preselecţiile preliminare. „A fost prima dată când am participat la un asemenea concurs. Am primit un fluturaş la facultate şi mi-am zis că nu am nimic de pierdut, dacă ma înscriu şi eu. M-au atras şi premiile, care au fost destul de atractive”, recunoaşte Gabriela, studentă în anul întâi la „Engleză - Română”, în cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii Babeş – Bolyai.

Miss cu rochia prea lungă

Nu i-a trecut, însă, nicio clipă prin gând că ar putea fi marea câştigătoare. Pentru a-şi adjudeca titlul de „Miss Universitas”, studenta originară din Luduş a trecut prin câteva probe de foc, precum cea a costumelor de baie. În mod surprinzător, nu aceasta a fost cea care i-a dat cele mai mari bătăi de cap, mărturiseşte frumoasa studentă. „Cea mai grea probă mi s-a părut cea de defilare în rochii de seară. Rochia era prea lungă şi îmi era frică să nu mă împiedic. La proba costumelor de baie am avut doar emoţii. Nu e uşor să fii <dezbrăcată> pe o scenă, în faţa unei săli pline”, spune Gabriela Pop.

Astfel, momentul în care i s-a rostit numele şi a fost desemnată cea mai frumoasă studentă din oraş a luat-o prin surprindere: „Mi s-a mai spus că am calităţi pentru acest domeniu, dar nu credeam că voi ajunge să defilez pe un podium. Cu atât mai puţin să câştig acest concurs. De aceea, singura mea susţinătoare a fost colega mea de cameră. Nu am chemat pe nimeni, pentru că am considerat că prietenii mei nu ar fi interesaţi de o asemenea competiţie”.

Nu are iubit

În urma adjudecării titlului, studenta a câştigat o excursie în Grecia, un abonament timp de şase luni la o sală de fitness de lux,produse cosmetice, dar va avea parte şi de cumpărături de câteva sute de euro. Nu ştie, însă, cu cine va pleca, după sesiune în sejurul din Grecia. „Nu am prieten. Nu ştiu încă nici când, dar nici cu cine voi pleca în Grecia. Locul e vacant”, a spus glumind Gabriela Pop. Miss Universitas 2011 a avut loc luni seara, în Casa de Cultură a Studenților, în cadrul Zilelor Cluj-Napoca.

Întrebări şi răspunsuri:
Acum că eşti Miss Universitas te-ar tenta o carieră în domeniu?
De ce nu, aş încerca. Deocamdată mă concentrez pe studii, însă nu aş zice nu unei oferte serioase. Deocamdată nu am primit nicio ofertă.

Ai accepta să devii „asistentă TV”?
Nu cred că se potriveşte profilului meu, pentru că, în general, se zice că asistenele nu-şi prea au rostul. Însă vorba aceea, nu spune niciodată „niciodată”.
Te deranjează felul în care sunt catalogate, uneori, fotomodelele? Nu prea îmi plac generalizările. Dacă eşti frumoasă, nu eşti neaparat şi proastă. Deci, nu sunt de acord cu genul acesta de catalogări.

Ce-i place
Îmi place foarte mult să citesc, nu degeaba sunt la Litere. Prefer romanele de dragoste, însă citesc cam orice. Îmi place de asemenea să dansez şi excursiile la mare.

Ce nu-i place
„Nu-mi place să gătesc. Nici nu mă prea pricep, trebuie să recunosc. Am încercat, dar nu îmi iese niciodată. Găteşte mama pentru mine şi îmi trimite mâncare gătită la Cluj”

Profil:
Data şi locul naşterii: 9.03.1991, Luduş
Educaţie: Studentă în anul I, la Facultatea de Litere
Familie: Are un frate de 22 de ani

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite