Portarul lui „U“ Jolidon, Viki Petroczi, şi-a prelungit contractul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei vicecampioane la handbal feminin „U“ Jolidon Cluj, Viktoria Petroczi, a ajuns la o înţelegere pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon cu gruparea clujeană, conform Mediafax

Prima jucătoare străină din istoria clubului clujean, unguroaica Viktoria Petroczi (28 de ani) a decis să continue încă un sezon la „U“ Jolidon, fiind una din jucătoarele de bază în campionatul recent încheiat.

Formaţia ardeleană a ajuns la o înţelegere pentru campionatul 2011-2012 şi cu jucătoarea Raluca Pomohaci-Mihai (25 ani, extremă), de la HCM Ştiinţa Baia Mare, urmând a purta negocieri şi cu alte handbaliste pentru viitorul sezon. Din lotul vicecampioanei nu va face parte în acest an interul Simona Vintilă, care este însărcinată, în timp ce căpitanul Mihaela Ani-Senocico este nevoită să stea departe de handbal o perioadă nedeterminată, din cauza unor probleme de sănătate ale fetiţei sale.

În altă ordine de idei, „U“ Jolidon Cluj a fost invitată să participe în Liga Regională Europeană, în care evoluează (în paralel cu campionatele şi cupele europene) echipe cu pretenţii de pe continent, ca Hypo Viena, Buducnost, Metalurg Skopje sau Podravka Koprivnica. În afara formaţiei clujene, organizatorii WRHL au mai trimis invitaţii de participare formaţiilor HC Zalău, SCM Craiova şi Cetate Deva, dar niciuna nu a confirmat încă participarea.

Conducerea „U“ Jolidon Cluj ar urma să ia o decizie în acest sens abia după conturarea lotului şi încheierea negocierilor cu antrenorul Gheorghe Covaciu, al cărui contract expiră în 30 iunie. Echipa vicecampioană are drept de joc în preliminariile Ligii Campionilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite