Cluj: A murit şi a treia victimă a „ucigaşului” cu Porsche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorina Dragoste, singura care a rămas în viaţă în urma accidentului din 19 octombrie de lângă Hotelul Napoca, a decedat în acestă dimineaţă. În urma accidentului, multiplele traumatisme au menţinut-o într-o comă de gradul trei.

Citeşte şi:


„Mi-a ars sufletul”. Maria Dragoste este răvăşită după ce ucigaşul cu Porsche i-a distrus familia


Autorul cumplitului accident de aseară este un prosper om de afaceri


Victimele tragicului accident de aseară, plânse de colegi şi vecini



Potrivit familiei, Dorina Dragoste a pierdut bătălia cu moarte în această dimineaţă, în jurul orei 10. Radu Dragoste, cumnatul Dorinei, spune că autopsia va fi făcută în cursul zilei de mâine, iar înmormântarea speră să poată fi organizată luni sau marţi, în funcţie de finalizarea dermersurilor legale.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Cluj, Anca Cerghizan, a confirmat informaţia privind decesul femeii. Potrivit medicului, şansele ca femeia să fi supravieţuit multiplelor traumatisme au fost foarte mici din start, însă toată lumea s-a agăţat de acea speranţă.

Gabriel Hilote, şoferul maşinii de teren care a lovit frontal maşina condusă de Nicolae Dragoste, este cercetat în stare de arest pentru mai multe capete de acuzare, printre care conducerea sub influenţa alcoolului, omor din culpă sau părăsirea locului accidentului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite