Pompieri restructuraţi la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luni, 44 de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au fost puşi la dispoziţia unităţii pentru câteva luni.

Testările de aptitudini profesionale s-au încheiat în urmă cu câteva zile.  La fel ca toate structurile şi unităţile din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, ISU Cluj trece în acest moment printr-o restructurare. „Personalul cu pricina va rămâne până la data de 15 septembrie la dispoziţia unităţii, urmând ca după această dată, dacă nu există niciun fel de moficări, să încheie colaborarea cu unitatea", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. Instituţia are un număr de 773 de angajaţi.

În judeţ, 41 de angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj vor fi trecuţi pe linie moartă în perioada imediat următoare. Circa 40 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmerie al Judeţului Cluj au fost deja puşi la dispoziţie, iar la Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj din cei peste 300 de angajaţi, 26 vor fi puşi pe liber.

În toate structurile au fost efectuate evaluări ale performanţelor, ordinul ministerial vizând că cei cu cele mai mici punctaje să treacă automat la dispoziţia ministerului timp de maximum trei luni, după care disponibilizaţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite