Poliţistul aflat în greva foamei îşi continuă protestul la locul de muncă, să fie supravegheat că nu mănâncă (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul clujean Sever Legian intrat, luni, în greva foamei nu s-a prezentat, în această dimineaţă la întevederea programată cu conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) şi reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor.

Potrivit şefului Sindicatului Agenţilor de Poliţie, Constantin Mandache, agentul-şef Sever Legian încă nu a adus la cunoştinţa conducerii IJP motivele pentru care a intrat în greva foamei.

CITEŞTE ŞI

Poliţistul clujean aflat în greva foamei, trecut la muncă de birou

„Mă voi duce astăzi la serviciu, în mod normal, şi voi rămâne acolo, să fiu sub supravegherea lor, să aibă dovada că nu mănânc. De aici, dacă va fi cazul, voi ajunge la spital. Cer să fie traşi la răspundere cei care sunt vinovaţi de comiterea unor abuzuri asupra mea“, a declarat pentru Adevărul de Seară agentul de poliţie Sever Legian.



"Mă confrunt cu mai multe nedreptăţi de peste un an, de când am intervenit la aplanarea unui conflict la care a participat un cetăţean sirian. Din persoană ultragiată de către acesta, am ajuns în situaţia în care măsurile se iau împotriva mea, dorindu-se să se arate că am nevoie de asistenţă psihologică şi a putea fi, astfel, dat afară din Poliţie. Mi s-a ridicat dreptul de port-armă şi de a patrula pe străzi fără să cunosc motivele", a mai spus Legian. Acesta a fost înjunghiat de cetăţeanul sirian, însă niciun dosar având ca obiect ultragierea sa nu a fost înregistrat la Parchet, la vremea respectivă.

image

Conducerea IPJ se abţine de la orice comentariu, până când poliţistul işi va expune oficial motivele protestului.

De partea cealată, protestatarul spune că probleme sale sunt cunoscute conducerii IPJ Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite