Poliţistul-erou din Dej: „Sunt om un simplu, nu o vedetă, nu sunt Pepe. Am făcut ceea ce trebuia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul şef de poliţie Marius Mecea din Dej care a salvat de la înec, în noaptea de Revelion, o tânără de 18 ani spune că nu se simte un erou şi că a făcut ceea ce trebuia făcut. El a fost felicitat de superiori.

Poliţistul Marius Mecea din Dej spune că a depăşit teama pe care a simţit-o în acele momente şi a salvat-o pe tânăra sinucigaşă. Nu se consideră un erou. „E normal să simţi frică în astfel de clipe, dar trebuie să o depăşeşti. Ştiam că important era să-i salvez viaţa. Dacă nu intram atunci în apă, o pierdeam", afirmă poliţistul de la Ordine Publică.

Acesta s-a interesat de starea de sănătate a fetei pe care a salvat-o şi speră să nu repete gestul disperat din noaptea de Revelion. „M-am interesat prin cunoscuţi de starea tinerei. Am aflat că e bine. Ar fi păcat să nu meargă la un psiholog şi să repete gestul", adaugă Marius Mecea.

Filmul evenimentului

Nu se consideră un erou, ci un om cât se poate de simplu. „Sunt un om simplu, nu o vedetă, nu sunt Pepe, ăsta e primul nume ce-mi vine în minte. Am făcut ceea ce trebuia făcut", conchide poliţiştul. Mecea lucrează de 18 ani în poliţie şi înainte de Revoluţie a fost angajat, timp de doi ani, în armată.

Agentul şef de poliţie Marius Mecea a sărit în Someş, în noaptea de Revelion, să o salveze pe Georgiana C. Medicii spun că dacă poliţistul nu ar fi salvat-o atunci, tânăra putea muri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite