FOTO Poliţiştii locali se şcolesc la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instruire poliţişti locali Cluj
Instruire poliţişti locali Cluj

25 de poliţişti din Cluj-Napoca şi Turda au început azi, 2 aprilie, primul curs adresat poliţiştilor locali. Până la sfârşitul lunii iunie, aceştia vor învăţa şi norme de conduită, dar şi cum să acorde primul ajutor în situaţii de urgenţă.

Cursurile pentru poliţiştii locali, care au debutat azi, la Cluj-Napoca, sunt organizate în baza unui ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor. Stagiul se desfăşoară la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan", de azui, 2 aprilie, şi până pe 29 iunie. Va fi urmat de o a doua serie, între 1 octombrie şi 21 decembrie.

Peste 6.900 de polițiști vor asigura siguranța și liniștea publică în perioada 11-16 aprilie

Imagini de la prima lecţie pentru poliţiştii locali din judeţul Cluj

Poliţiştii locali vor parcurge trei module - unul de pregătire generală (comunicare, norme de conduită profesională, utilizarea armamentului), unul de de ordine publică (tehnici şi tactici de intervenţie, constatarea unor fapte de natură contravenţională şi penală în domeniul ordinii publice, acordarea primului ajutor în situaţii de urgenţă) şi altul de circulaţie pe drumurile publice (aplicarea legislaţiei specifice, constatarea unor fapte de natură contravenţională şi penală în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, etc.).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite