Poliţiştii locali, mobilizaţi pentru Luminaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria a luat măsuri speciale pentru Luminaţie. FOTO: Arhivă
Primăria a luat măsuri speciale pentru Luminaţie. FOTO: Arhivă

Începând din această săptămână şi până în seara zilei de 1 noiembrie, 50 de poliţişti locali vor fi prezenţi în stradă şi în cimitire. Primăria a aprobat şi 16 amplasamente pentru comercializarea produselor specifice acestei sărbători.

Primăria a  intensificat paza în cele patru cimitire şi a dispus mărirea efectivelor care patrulează în aceste zone. Astfel, au fost mobilizaţi să asigure buna desfăşurare a acestui eveniment peste 50 de poliţişti locali de la Serviciul Ordine şi siguranţă publică, Serviciul control Trafic Rutier şi de la cel de Protecţia mediului. Aceştia vor veghea pentru asigurarea liniştii şi siguranţei publice a cetăţenilor, dar şi pentru împiedicarea furturilor sau a altor acte de vandalism. Totodată, operatorul de salubritate care realizează curăţenia în cimitirele municipalităţii va amplasa în fiecare cimitir câte un container mare de 30 metri cub şi va suplimenta numărul de tomberoane.

16 amplasamente pentru comercianţi

Pentru comercializarea produselor specifice acestei sărbători, municipalitatea a aprobat 16 amplasamente, iar locurile vor fi repartizate în ordine cronologică, în funcţie de data depunerii cererii. Comercianţii vor plăti 1,56 lei pe metru pătrat pe zi, iar reprezentanţii primăriei atrag atenţia că cei care vor comercializa alte produse decât cele specific sărbătorii vor fi sancţionaţi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite