Urmărire ca în filme. Poliţiştii clujeni au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii clujeni au tras, în noaptea de marţi spre miercuri, mai multe focuri de armă pentru a prinde un şofer băut care conducea pe DN 1C, în localitatea Apahida, şi care nu a oprit la solicitarea oamenilor legii, el fiind găsit ulterior la locuinţa sa.

Potrivit subcomisarul Mircea Buta, şeful Poliţiei Apahida din judeţul Cluj, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 4.00, un autoturism nu a oprit la un filtru al Poliţiei pe DN 1C, în localitatea Apahida, astfel că poliţiştii au trecut la urmărirea acestuia.

"Participam la o acţiune la intersecţia DN 1C cu DN 16, în localitatea Apahida. Un şofer nu a oprit şi am trecut la urmărirea acestuia. După patru kilometri de urmărire, în timpul căreia din maşină a coborît un alt tânăr, am tras trei focuri de armă de avertisment şi apoi în cauciucurile autoturismului. Şoferul a abandonat autoturismul în localitatea Apahida şi a plecat pe jos", a spus Buta.

Conform sursei citate, tânărul a fost identificat şi găsit câteva ore mai târziu, la domiciliul său din localitatea Mociu.

Acesta le-a declarat poliţiştilor că i-a fost frică să oprească, deoarece consumase băuturi alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care indica o îmbibaţie alcoolică de peste 0,3 grame alcool în aerul respirat, şi ulterior a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducere a unui autoturism cu îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite