Poliţiştii au alcătuit portretul robot al tâlharului de la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj a dat publicităţii portretul robot al suspectului de tâlhărie comisă marţi, 28 septembrie, în parcarea interioară a Iulius Mall din Cluj-Napoca.

Semnalmentele bărbatului suspect de tâlhărie sunt următoarele: aproximativ 20 - 30 de ani, 1,60 - 1,70 metri înălţime, corp atletic, ten deschis, ochi albaştri sau verzi, sprâncene dese, de culoare deschisă, faţă osoasă cu mandibula proeminentă pe părţile laterale, bărbia ascuţită, nas drept, cu vârful puţin coborât, gura cu buza superioară subţire şi cea inferioară puţin mai groasă. În momentul săvârşirii faptei, bărbatul era îmbrăcat cu o flanelă cu glugă bleumarin, pantaloni jeans deschişi la culoare, iar pe cap purta o şapcă cu cozoroc bleumarin.

Clujeanca Dalia S. (33 de ani) a fost tâlhărită în după-masa de 28 septembrie de un individ care i-a pus cuţitul la gât, după care i-a furat maşina, un Audi A4 din 2008, dar şi aproape 5.000 de euro. Hoţul a scăpat, după ce maşina de poliţie care-l urmărea s-a răsturnat pe raza localităţii Petea. Maşina furată a fost abandonată în mlaştină, în Legia, şi recuperată de păgubită. Deocamdată, Poliţia nu a identificat niciun suspect. Nu au fost găsite nici amprente pe volanul ori pe portiera maşinii furate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite