Poliţişti clujeni, acuzaţi că au bătut cu bestialitate un minor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi poliţişti şi jandarmul sunt în prezent anchetaţi.
Cei doi poliţişti şi jandarmul sunt în prezent anchetaţi.

Un copil în vârstă de 16 ani din Floreşti, Cluj, a ajuns la Urgenţă, bătut cu bestialitate şi plin de vânătăi. Minorul susţine că a fost bătut de doi poliţişti şi de un jandarm, toţi trei din Floreşti.

Antoniu (16 ani) a plecat de acasă ieri seară, pentru a-şi vizita unchiul. Potrivit www.crimetime.ro, copilul s-a întors abia către dimineaţă, bătut crunt şi plin de vânătăi. Acesta a povestit că a fost prins, încătuşat şi dus la secţia de Poliţie de doi poliţişti şi de un jandarm. Copilul susţine că a fost bătut cu bestialitate de cei trei bărbaţi, care au încercat astfel să-l forţeze să recunoască faptul că ar fi făptaşul unui furt despre care nu ştia absolut nimic.

Revoltaţi, părinţii au depus astăzi o plângere scrisă. Aceştia susţin că fiul lor nu a fost niciodată un copil-problemă şi îi acuză pe oamenii legii că le-au nenorocit copilul. „S-a deschis o anchetă. Deocamdată se fac verificări interne. Dacă poliţiştii vor fi găsiţi vinovaţi, cazul va fi înaintat Parchetului", a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Daniel Graur, purtător de cuvânt al IPJ Cluj. Poliţiştii de la secţia de Poliţie Floreşti au refuzat să comenteze incidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite