Cluj: Poliţist bruscat, înjurat şi lovit cu portiera. Şoferul şi fratele lui sunt cercetaţi pentru ultraj (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conducător auto şi fratele său au interdicţie de a părăsi localitatea după ce au manifestat acte de violenţă faţă de doi agenţi de poliţie rutieră. Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţa, pe strada Posada din Cluj.

Poliţiştii au oprit un autoturism care nu avea numărul de înmatriculare din spate conform cu standardele prevăzute de OUG nr. 195/2002.

În timp ce lucrătorii de poliţie întocmeau procesul-verbal de contravenţie, conducătorul autoturismului a început să se manifeste recalcitrant, adresând injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor.

Conducătorul autoturismului, Mircea O. a încercat să se pună în mişcare cu autoturismul, iar unul dintre agenţi a încercat să îl împiedice să facă acest lucru. Conducătorul auto l-a împins şi l-a lovit cu portiera pentru a-l îndepărta.

Agentul a reuşit să îl scoată din autoturism. Când a încercat să-l imobilizeze pe bărbat, i-au sărit în ajutor pasagerii din autoturism (fratele şi prietena conducătorului auto). Astfel bărbatul a reuşit să scape şi a fugit pe str. Baba Novac, revenind după câteva minute. Fără a da curs solicitărilor poliţiştilor de a se opri, şi-a continuat drumul spre autoturism. Imediat acesta a fost imobilizat şi încătuşat de către agenţii de poliţie.

Mircea O. (conducătorul autoturismului) de 33 ani şi Adrian O. (fratele acestuia) de 28 ani, au fost prezentaţi au fost reţinuţi 24 de ore. Instanţa le-a interzis părăsirea localităţii pentru o perioadă de 30 zile.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite