Cluj: Polei pe 20 de kilometri de drum judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Polei pe 20 de kilometri de drum judeţean
Cluj: Polei pe 20 de kilometri de drum judeţean

Între localităţile Mărişel şi Crucea Iancului se circulă în condiţii de iarnă.

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, astăzi, pe două porţiuni ale Drumului Judeţean Mărişel - Crucea Iancului, din zona de munte a judeţului Cluj, din cauza poleiului. Potrivit unui comunicat de presă transmis  de Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, echipele de intervenţie ale Regiei Autonome a Drumurilor Judeţene (RADJ) acţionează în zonă cu material antiderapant. "Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe două porţiuni de câte zece kilometri ale drumului judeţean DJ 107 P Mărişel - Crucea Iancului (Grinzi).

În vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, RADJ Cluj acţionează cu utilaje care împrăştie materiale antiderapante pentru combaterea gheţuşului şi a poleiului", se aratî în comunicat.

Potrivit CJ Cluj, echipele RADJ au acţionat şi miercuri pe 12 sectoare de drumuri judeţene, cu zece utilaje cu ajutorul cărora au fost împrăştiate 72 de tone de material antiderapant.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite