Poftiţi la teatru în… microbuz!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Borbely B. Emilia este actriţă de şapte ani la Teatrul Maghiar de Stat
Borbely B. Emilia este actriţă de şapte ani la Teatrul Maghiar de Stat

Clujenii sunt aşteptaţi la două spectacole de teatru într-un... microbuz care va pleca, de la orele 16.00 şi 18.30, din curtea Fabricii de Pensule, un ONG care organizează activităţi culturale. Piesa se numeşte „Mady-baby", iar biletul costă 16 lei.

Piesa de teatru „Mady-baby" este un proiect demarat anul trecut de Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara cu Universitatea de Artă Teatrală din Târgu-Mureş. Scena reprezentaţiei e microbuzul Teatrului Maghiar de Stat din Timişoara. Spectacolul durează o oră şi 20 de minute, este în limbile maghiară şi română,  traducerea fiind asigurată cu ajutorul unui laptop. „Mady-baby" e o adaptare după textul semnat de Geanina Cărbunariu.

Borbely B. Emilia este actriţă de şapte ani la Teatrul Maghiar de Stat

CLICK PE POZE PENTRU A VEDEA IMAGINI DIN SPECTACOL

„Textul a fost scris pentru trei personaje, iar regizoarea Teatrului Maghiar, B. Fülöp Erzèbet şi cu mine, Borbely B. Emilia, l-am făcut pentru o singură persoană. Piesa e o monodramă, e one man show", explică acriţa Borbely B. Emilia, care joacă în piesă.

Gazda clujeană a celor de la Timişoara este Asociaţia „Grupa Mică", un teatru independent din cadrul Fabricii de Pensule, un binecunoscut ONG din Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite