Cluj: Ploaie de amenzi în pieţele clujene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ploaie de amenzi în pieţele clujene
Cluj: Ploaie de amenzi în pieţele clujene

Din 97 de comercianţi din pieţele agroalimentare I.R.A şi Mihai Viteazul controlaţi de inspectori, 33 au fost amendaţi.

Săptămâna trecută, în diferite intervale orare, inspectorii din cadrul Serviciului inspecţie comercială, împreună cu lucrătorii Secţiei 2 Poliţie, au desfăşurat acţiuni tematice de verificare a pieţei I.R.A., respectiv a pieţei agroalimentare Mihai Viteazul. 

Principalele aspecte vizate au fost respectarea amplasamentelor autorizate pentru desfacerea produselor agroalimentare, existenţa verificărilor metrologice la cântarele utilizate de către comercianţi, precum şi a actelor de provenienţă a mărfii.

În urma verificărilor efectuate au fost încheiate 33 de procese-verbale de constatare a contravenţiilor, valoarea amenzilor aplicate fiind de 9.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea a 146 kg produse agricole care erau comercializate în locuri neautorizate şi pentru care nu existau acte de provenienţă, în vederea valorificării acestora de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice. Prin procesele-verbale încheiate s-a dispus intrarea în legalitate.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite