Ploaia torenţială a inundat şi localul Janis din Cluj! (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cele mai frecventate localuri de către tineretul clujean, clubul Janis de pe Bulevardul Eroilor, aflat la subsol, a fost inundat în noaptea de luni spre marţi, în urma ploilor care s-au abătut peste oraş. La sfârşitul lunii martie, Janis Stuf, „fratele” localului cu ghinion a ars din temelii.

Citeşte şi VIDEO Clubul Janis Stuf a ars din temelii (GALERIE FOTO)

Petrecăreţii au fost luaţi prin surprinde de un val de apă, care a intrat la propriu în local. Apa a început să se infiltreze şi prin pereţi, începând să ţăşnească.

image

Foto: anduu.com

Potrivit martorilor, apa a început să curgă prin gurile de aerisire, dar şi printr-o spărtură din perete. Infiltraţiile s-au produs în capătul localului, apa curgând către ieşire, curgând cu viteză dintr-o încăpere în alta. Totul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.00, fiind nevoie de evacuarea clienţilor şi închiderea clubului. „Canalul principal din stradă a refulat şi astfel s-a produs inundaţia. Nu am avut pierderi, cu excepţia faptului că a trebuit să închidem localul”, a declarat Florin Opriş, unul din cei doi patroni ai Janis.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite