Inundaţii pe străzile oraşului. Clujul, blocat de ape (FOTO VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, dar şi angajaţi ai Companiei de Apă-Someş (CAS) Cluj au intervenit, astăzi, în jurul prânzului, pentru desfundarea canalelor de scurgere din oraş, o parte dintre acestea, blocate în urma ploii abundente.

Potrivit dispecerului de serviciu al ISU Cluj, pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe locaţii din municipiu pentru a scoate apa din subsolurile locuinţelor, dar şi din grădini. Angajatul ISU a precizat că nu au existat sesizări cu privire la accidentele rutiere.

Primul accident cu morţi pe Autostrada Transilvania

Dorin Sima, operator de serviciu din cadrul CAS a precizat că pentru desfundarea canalelor de scurgere s-a intervenit cu cinci echipe. „De fiecare dată avem intervenţii. Asta nu înseamnă că reţeaua de canalizare nu suportă precipitaţiile abundente, ci pentru că ploaia a fost puternică. Am avut în jur de 25 de solicitări de intervenţie, unde problemele au fost rezolvate“, a spus lucrătorul Companiei de Apă-Someş.

Ploaia torenţială s-a abătut asupra municipiului în două rânduri, în jurul orei 12, respectiv la ora 13.30.

Vezi galeria foto ataşată la articol.

(UPDATE) Din cauza ploii, o parte din tavanul complexul comercial Iulius Mall, s-a rupt în dreptul food-court-ului, după care apa s-a scurs prin dreptul magazinului Bam Boo. Administratorii Iulius Mall au securizat zona.

Vezi: video

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite