Piţ nu regretă că a plecat de la „U“. „Mă simt excelent la Kazar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Adrian Piţ, care a jucat în turul campionatului la Universitatea Cluj şi apoi s-a transferat la echipa antrenată de Mircea Rednic, Kazar Lankaran, spune că se simte foarte bine printre azeri

Mircea Rednic a adus zece români la Lankaran, iar acest lucru l-a ajutat şi pe Adrian Piţ să se integreze repede în formaţia azeră. Acesta spune că îi place felul în care munceşte tehnicianul său:

"Mă simt foarte bine la Kazar, suntem vreo zece români în total, astfel că acomodarea nu e dificilă deloc. Avem şi antrenor român (n.r. - Mircea Rednic), cu care lucrăm foarte bine. Una peste alta sunt mulţumit", a spus acesta pentru site-ul oficial al clubului.

Piţ este convins că foştii săi colegi vor reuşi să îşi îndeplinească obiectivul în acest sezon. „Chiar dacă nu mai sunt la Universitatea Cluj, le doresc din suflet tuturor celor de acolo, suporterilor, oamenilor care sunt aproape de club, să aibă parte de cele mai mari satisfacţii. Le urez mult succes băieţilor în retur şi sunt convins că echipa va reuşi să îşi îndeplinească obiectivul. La anul se poate mult mai mult", a spus fotbalistul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite