VIDEO Piloţi de la Napoca Rally participă la maratonul Făgetului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciclişti de toate vârstele participă la concursul „Clujul Pedalează“
Ciclişti de toate vârstele participă la concursul „Clujul Pedalează“

Bicicliştii se pot înscrie la maratonul Făgetului care va avea loc pe 29 aprilie. Şi-au anunţat participarea şi piloţii de la Napoca Rally Academy. Ei vor fi prezenţi cu maşina de curse a pilotului Bogdan Marişca.

Cicliştii care vor să participe la maratonul Făgetului de duminica viitoare, 29 aprilie, o pot face înscriindu-se pe www.clujulpedaleaza.ro. Organizatorii evenimentului spun că e pentru prima dată în ţară când un concurs de ciclism va fi monitorizat prin GPR (Ground-penetrating radar). Aceasta înseamnă că unii dintre ciclişti vor purta un locator Smilo care va furniza în timp real informaţii cu coordonatele gps ale biciclistului, în aşa fel încât se va putea stabili harta traseului acelui concurent de la start până la finish.

Se va pleca duminică, 29 aprilie, de la ora 11.00, din faţa Polus Center. Traseele sunt de 30 km şi 70 km. Sunt concepute în aşa fel încât pot fi parcurse în întregime cu bicicleta.

Un invitat special este Blazso Marton, câştigătorul Top maratonului Ungariei, multimplu campion naţional. Acesta susţine că e fascinat de relieful României. Alături de el vor fi şi piloţi de la Napoca Rally Academy.  

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite