Pieton, şofer şi pasager beţi accidentaţi de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un motociclist în vârstă de 24 de ani s-a ales cu dosar penal, sâmbătă, după ce a provocat un accident rutier în care toate persoanele erau băute

Lucrătorii Secţiei 4 de Poliţie au întocmit actele premergătoare începerii urmării penale pe numele lui Tudor-Dan G., în vârstă de 24 de ani, conducător al unei motociclete, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, şoferul care avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Valea Gârbăului dinspre Făget, nu a redus viteza într-o curbă la dreapta şi acroşat-o pe Mariana-Alina G., de 46 de ani. Femeia se deplasa pe partea carosabilă şi a fost rănită uşor în urma impactului. Testată cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că femeia era băută, având 0,41mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a impactului, motocicleta s-a răsturnat, iar pasagerul Mircea-Dinel R., în vârstă de 26 de ani a fost rănit grav. Rezultatele probelor biologice au arătat că şi pasagerul din motocicletă era băut, respectiv avea o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite