Piesa „Love Hurts“ a celebrei trupe Nazareth va răsuna la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre legendele muzicii rock, trupa scoţiană Nazareth, cunoscută mai ales datorită piesei „Love Hurts", vine în premieră la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc în data de 28 ianuarie, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a albumului „Big Dogz", al 22-lea material discografic al trupei lansat în primăvara acestui an, la exact 40 de ani de la apariţia primului lor album, în 1971.

Grupul, fondat în 1968 în Scoţia, nu a avut o carieră lipsită de dificultăţi. Trecând, totuşi, peste diverse conflicte, tragica moarte a unuia dintre membrii fondatori, nenumărate schimbări de-a lungul anilor şi multe alte obstacole care i-ar fi făcut pe alţii să-şi schimbe de mult meseria, Nazareth a continuat constant până în ziua de azi, înregistrând 30 de albume, dintre care şapte înregistrări live, şi susţinând mii de concerte.

Concertul de la Cluj are loc în data de 28 ianuarie, la Casa de Cultură a Studenţilor, cu începere de la ora 20.00. biletele costă între 60 şi 200 de lei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite