Piersic a primit de ziua lui poze din copilărie cu sora decedată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul participant la piesa „Străini în noapte”, jucată miercuri seara la Teatrul Naţional din Cluj i-a urat lui Florin Piersic „La multi ani”, cu ocazia aniversării.

Ajutaţi de taragotul lui Dumitru Fărcaş, spectatorii i-au cântat „Mulţi ani trăiască”, la sfârşitul reprezentaţiei de peste două ore. Cu ocazia celor 74 de ani împliniţi miercuri, Florin Piersic a primit mai multe buchete de flori, inclusiv din partea premierului Emil Boc, reprezentat la teatru de soţia sa Oana.

Printre cadourile oferite direct pe scenă, Piersic a primit două fotografii din copilărie, care l-au mişcat foarte mult. Una din fotografii îl prezintă în costum popular, la vârsta de opt ani, în zona Sibiului, iar alta mic copil, alături de părinţi şi sora decedată. „A murit la vârsta de şase ani în Prut, încercând să-şi salveze o colegă de la înec”, a spus Piersic.

Actorul a promis că la anul va sărbători într-un mod diferit aniversarea proprie, printr-o discuţie de 6-7 ore, după ce în ultimii ani a profitat de ocazie pentru a juca aceeaşi piesă împreună cu actriţa Emilia Popescu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite