Cluj: Cărţile din colecţia „Pictori de Geniu“ au fost vândute de la primele ore ale dimineţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Salvador Dali“ cel de-al nouălea număr al colecţiei „Pictori de Geniu”, lansată de ziarul „Adevărul”, continuă să se vândă la primele ore ale dimineţii. Deşi s-a trecut de jumătatea colecţiei, cărţile de pictură continuă să scoată lumea în stradă.

Cărţile au mare căutare în rândul clujenilor, care ajung să se certe ca să pună mâna pe un exemplar. „Astăzi am deschis ghişeul la ora 7 dimineaţa, când am primit 58 de exemplare. Din astea, 14 sunt abonamente, iar celelalte le-am dat până la ora zece şi jumătate. Lumea cumpără foarte mult, însă numărul este mai mult decît insuficient”, explică Ana Şuteu, vânzătoare în cartierul Mănăştur.

De aceeaşi părere este şi Petre Bozsák, vânzător pe strada Memorandumului:„Cărţile se vând foarte bine, principala greşeală este tirajul foarte mic. Astăzi am primit 20 de exemplare şi în jumătate de oră le-am dat. Am deschis la ora 6:30 şi puţin trecut de ora şapte nu am mai avut niciun exemplar.”

Cumpărătorii susţin că nu reuşesc tot timpul să-şi achiziţioneze cartea: „Cumpăr aceste cărţi, însă până acum nu am găsit decât două numere. Am auzit că se pot cumpăra de pe strada Bucureşti, însă eu sunt prea bătrână ca să ajung până acolo”, spune cu părere de rău Lucreţia Crişan.

Toate cărţile şi DVD-urile din colecţiile „Adevărul“ se găsesc şi la magazinul de pe strada Bucureşti 16, deschis de la 10.00 la 18.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite