Piaţă volantă în pragul sărbătorii pascale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţă volantă
Piaţă volantă

Primăria Cluj - Napoca anunţă deschiderea primei pieţe volante din acest an sâmbătă, 7 aprilie, pe platoul Sălii Sportului din municipiu, cu ocazia apropierii sărbătorilor de Paşte, urmând ca aceasta să aibă loc în fiecare zi de sâmbătă.

„Având în vedere faptul că pentru clujenii ortodocşi şi greco-catolici este sâmbăta dinainte de Florii, iar pentru cei romano-catolici este Sâmbata Mare, i-am invitat pe producătorii clujeni să participe la prima piaţă volantă din acest an, astfel încât locuiorii municipiului să poată achiziţiona produse de sezon proaspete la cele mai bune preţuri", a spus primarul Clujului, Radu Moisin.

În cadrul pieţei şi-au anunţat prezenţa peste 50 de producători atât cu legume de sezon, cât şi cu flori, produse apicole, lactate sau produse din recolta anului trecut. Programul pieţei volate va fi între orele 7.00 şi 15.00. Producătorii vor avea acces începând de la ora 6.00.

Primăria intenţionază reluarea programului săptămânal al pieţelor volante în urma consultării producătorilor agricoli cu privire la producţia preconizată, având în vedere faptul că în această perioadă producătorii sunt obligaţi să se ocupe de recolte, fiind o perioadă pe plantări şi însămânţări.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite