Cluj: Turdeanul Călin Petrindeanu se pregăteşte să îl înlocuiască pe subprefectul Jorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Turdeanul Călin Petrindeanu se pregăteşte să îl înlocuiască pe subprefectul Jorj
Cluj: Turdeanul Călin Petrindeanu se pregăteşte să îl înlocuiască pe subprefectul Jorj

Un jurist din cadrul Primăriei Turda a fost propus de PDL pentru a ocupa unul din cele două posturi de de subprefect ocupate până acum de reprezentanţi ai PSD.

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că această propunere corespunde exigenţelor unui asemenea post. „Propunerea PDL Cluj pentru unul dintre cele două posturi de subprefect este Călin Petrindeanu, care este din zona Turda. Este jurist şi are studii post-universitare în domeniul juridic, care îl fac corespunzător pentru exigenţele unui asemenea post„, a afirmat Buda.

Petrindeanu a fost propus în locul lui Mircea Jorj, care a fost înlocuit, sâmbătă, din funcţie.

Celălalt subprefect, Vasile Cozma, va rămâne în funcţie cel puţin până la întoarcerea în ţară, după 12 octombrie, a prefectului Florin Stamatian, plecat la un congres medical.

Mircea Jorj a declarat că aşteaptă să primească oficial rezultatul la concursul la care a participat zilele trecute pentru postul de subprefect, dar şi Hotărârea de Guvern prin care se va dispune înlocuirea sa, şi va lua o decizie.

"Aştept să văd decizia Guvernului şi ce scrie în Hotărârea de Guvern referitoare la schimbarea mea din postul de subprefect. În funcţie de ce scrie în HG mă voi pronunţa", a spus Jorj.

Guvernul a decis, în şedinţa de sâmbătă, schimbarea din funcţie a subprefecţilor PSD din 15 judeţe.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite