Petrecere cu avioane şi maşini de epocă, la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi şi până la sfârşitul zilei de duminică, lacurile de la Luncani sunt gazda unui eveniment inedit. Show-uri acrobatice aeriene, salturi cu paraşuta, expoziţie de maşini de epocă, dar şi concerte, foc în aer liber sau un concurs de pescuit sunt câteva din picanteriile care intră în programul spectacolului organizat la 50 de kilometri de Cluj-Napoca.

Persoanele dornice de aventură, adrenalină, concursuri, dar şi cei care doresc să iasă doar la un grătar în acest weekend o pot face la lacurile din localitatea Luncani, din comuna Luna, unde vor fi organizate o sumedenie de activităţi.

Cele mai atractive dintre acestea sunt zborurile de agrement cu avioane uşoare, o demonstraţie de măiestrie în zbor, salturi cu paraşuta, dar şi caiac, escaladă, tir cu arcul sau paintball. Organizatorii anunţă că există posibilitatea de campare şi vor fi organizate şi mici concerte, iar aviatorii promit o adevărată paradă cu aparatele de zbor, dar şi diverse acrobaţii în aer. De asemenea, copiii vor putea admira de aproape multitudinea de aparate de zbor care vor fi prezente în acel weekend la lacuri.

Patru lacuri, trei zile de petrecere

Baza Aeronautică şi de pescuit sportiv „Lac Luncani", organizatorul evenimentului, se aşteaptă la sute, chiar mii de participanţi şi pune la dispoziţie şase mii de locuri de campare şi peste trei mii de locuri de parcare, plus o scenă deschisă unde vor fi organizate concerte susţinute de DJ Jonnessey, Aner şi DJ Waren. Printre acestea se numără şi focurile de tabără şi show-uri de lumini.

În acelaşi loc, cei prezenţi se vor putea bucura de paintball (30 de lei pentru 100 de bile), tir cu arcul (5 lei pentru 5 săgeţi), caiac (15 lei pentru 30 de minute) sau escaladă pe panou (3 lei urcarea).

Mâncare gătită la un ceaun gigant

Pentru că tot e 1 mai, organizatorii şi-au propus să scoată în aer liber şi grătarele şi ceaunele. Dar nu orice ceaun, ci unul de patru tone, în care se va găti iahnie de fasole. Grătarele şi proţapul vor fi ocupate cu tăuraş, berbec şi porc, iar mâncarea ţărănească se va găti într-o tigaie uriaşă.

Pe parcursul evenimentului va fi organizat şi un concurs de pescuit, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu premii consistente.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite