Pete Tong mixează la Cluj într-o sferă de proiecţii. Intrarea se face cu buletinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de la BBC Radio va anima o mega-petrecere sâmbătă seara, în parcarea Iulius Mall. Party-ul lui Pete Tong, la care sunt aşteptaţi peste o mie de invitaţi, va aduce la Cluj-Napoca cea mai mare sferă de proiecţii din lume, în care va fi susţinut întregul show.

Cunoscut pentru emisiunile sale „Essential Selection” şi „Essential Mix”, de la BBC Radio, DJ-ul britanic va fi prezent pentru prima dată în Transilvania. DJ-ul se află pe locul 83 la nivel mondial, după artişti precum Ricardo Villalobos sau Steve Lawler, conform revistei de profil DJ Mag.

Party-ul va fi şi el unul aşa cum nu au mai văzut clujenii: va avea loc într-o sferă gigant, a cărei capacitate audio-video este de patru ori mai mare decât a unui cinematograf IMAX şi permite publicului să intre într-o lume cu totul aparte. Spaţiul din interiorul sferei este de 1.200 de metri pătraţi, iar pe pereţii acesteia se vor proiecta animaţii video.

Proiecţiile exterioare vor putea fi văzute de la o distanţă de câţiva kilometri şi vor crea un veritabil spectacol de lumini şi imagini video.
„Petrecerea va avea loc în incinta sferei de dimensiuni foarte mari, denumită StratoSfera. Va fi practic ca o petrecere într-un cort, dar experienţa va fi diferită”, ne-a spus Diana Vasilescu, reprezentantul firmei Eventures, organizatorul evenimentului. Petrecerea va începe la ora 23.00.

Cumperi un pachet de ţigări şi intri

Intrarea se face doar pe bază de invitaţie, iar accesul persoanelor sub 18 ani este interzis, cel puţin aşa au declarat organizatorii. Invitaţiile au fost împărţite deja în localurile clujene, fumătorilor, evenimentul fiind sponsorizat de o marcă de ţigări. De asemenea, un grup de hostese a împărţit carduri de acces la eveniment, iar doritorii îşi pot procura invitaţii la faţa locului, cu condiţia de a achiziţiona un pachet de ţigări. Organizatorii se aşteaptă la un public de peste o mie de persoane.

Party-ul face parte dintr-o serie de opt evenimente, desfăşurate în cele mai importante oraşe din ţară. Prima petrecere de acest gen a fost la Iaşi, pe 12 iunie. A urmat Timişoara, pe 26 iunie, urmând ca sfera de proiecţii să ajungă în săptămânile viitoare la Bucureşti, Constanţa, Sibiu şi Târgu-Mureş.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite