Cluj: Pete Tong mixează în acest sfârşit de săptămână, în parcarea Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faimosul artist va mixa sâmbătă într-un cort de 900 de metri păraţi amenajat în parcarea Polus center, în cadrul Transilvania Music Event, organizat de StudCard. În deschidere va fi DJ Optik.

Nu doar Pete Tong va încălzi atmosfera în acest sfârşit de săptămână. Transilvania Music Event îi va aduce la Cluj şi pe artiştii de la Iris, duminică seara. De asemenea, vineri vor concerta şi Vali Bărbulescu şi Ciprian Robu, acesta din urmă venit în premieră la Cluj.

Concertul formaţiei Iris va fi deschis de Battle of the Bands Transilvania, o competiţie dedicată trupelor tinere. Din cele 10-12 trupe care s-au înscris în concurs au fost selectate cinci care se vor duela în deschiderea concertului Iris. La finalul concertului legendarei formaţii româneşti, va fi desemnată trupa câştigătoare care va primi premiul de 1.500 de lei din mâna celor de la Iris.

Biletul de intrare la Vali Bărbulescu şi Ciprian Robu este 5 lei pentru deţinătorii de StudCard, 10 lei pentru cei fără Studcard. La concertul lui Pete Tong va fi 25 de lei pentru cei cu StudCard, 30 de lei pentru cei care nu au StudCard, dar îşi cumpără biletele în avas şi 40 de lei în seara concertului, din faţa cotrului în care are loc evenimentul.

În afară de concerte, organizatorii Transivania Music Event au mai pregătit un campionat de streetball, bungee jumping de pe o macara, de la 50 de metri înălţime (100 de lei săritura pentru cei cu StudCard şi 150 pentru cei fără). Se asemenea, va fi amenajat în parcarea de la Polus Center un panou de căţărat. Duminică vor avea loc şi demonstraţii de timbersport, cu campionul clujean la tăiatul de lemne, Nagy Botond.
Pe timpul nopţii va fi asigurat transportul între Polus Center şi Piaţa Mihai Viteazul, cu microbusele Fany, preţul unui bilet fiind doi lei.

Mai multe informaţii pe http://www.studcard.ro/cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite