Peste 80.000 de persoane au vizitat Cluj Arena în ziua inaugurării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a anunţat că peste 80.000 de persoane au vizitat stadionul Cluj Arena în cursul zilei de sâmbătă, când a avut loc Ziua Porţilor Deschise, între orele 14.00 şi până după miezul nopţii.

Potrivit unui comunicat al CJ Cluj transmis, duminică, în cadrul Zilei Porţilor Deschise au avut loc mai multe evenimente, de la meciuri de fotbal feminin, la demonstraţii de majorete şi un foc de artificii.

"În cadrul Zilei Porţilor Deschise, de la ora 14.00 până după miezul nopţii, peste 80.000 de oameni au vizitat noua arenă sportivă a judeţului. Organizatorii au distribuit pliante de prezentare a Cluj Arena şi peste 35.000 de vizitatori au completat biletele pentru tombolele special organizate de-a lungul zilei.

Au fost organizate mai multe momente în care peste 700 de sportivi clujeni şi antrenorii acestora au fost premiaţi de către autorităţile judeţene pentru performanţele obţinute de-a lungul anului 2011. Pe noul gazon al arenei s-au desfăşurat un meci demonstrativ de fotbal feminin, meciuri şi antrenamente ale grupelor de copii de la cluburile clujene, demonstraţii de majorete. De la ora 22.00 a avut loc un foc de artificii", se arată în documentul citat.

Reprezentanţii CJ Cluj au precizat că pe tot parcursul zilei vizitatorii au putut afla date despre noua arenă din spoturile prezentate la sistemul electronic de afişaj al stadionului, care au prezentat şi momente filmate cu părerile vizitatorilor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite