Peste 2.600 de persoane, la bursele de locuri de muncă de la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Cluj-Napoca, peste 2.600 de persoane au participat, joi şi vineri, la bursa locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, în cadrul căreia au fost oferite aproximativ 1.400 de locuri de muncă de 72 de angajatori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Cluj, Ana Maria Chiciudean, la bursă au participat atât absolvenţi, cât şi şomeri indemnizaţi şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

"La bursa locurilor de muncă de la Cluj-Napoca, organizată joi şi vineri la Expo Transilvania de AJOFM Cluj şi partenerul SC Psihoselect SRL, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Cluj, au participat 2.637 de persoane - absolvenţi, şomeri indemnizaţi şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Cei 72 de angajatori au oferit circa 1.400 de locuri de muncă în domenii precum servicii, asigurări, industria farmaceutică. Au fost oferite, printre altele, posturi de şoferi de camion, ingineri constructori şi ingineri mecanici sau agenţi pază şi protecţie. 75 la sută dintre absolvenţii prezenţi au luat pentru prima oară contact cu potenţialii angajatori", a spus Chiciudean.

Potrivit acesteia, în cadrul bursei au fost transmise participanţilor chestionare din care a reieşit faptul că 99 la sută dintre cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă preferă să fie anunţaţi de AJOFM Cluj prin intermediul telefoanelor mobile, prin SMS sau e-mail.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite