Peste 200 de firme la Bursa locurilor de muncă din Cluj. Cel mai mare număr din ultimii 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de firme vor participa, vineri, la Bursa locurilor de muncă organizată, la Cluj-Napoca, de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM), acesta fiind cel mai mare număr înregistrat din anul 1999, de la înfiinţarea instituţiei.

Purtătorul de cuvânt al AJOFM Cluj, Ana Maria Chiciudean, a declarat, joi, că la bursă au fost anunţate să participe peste 7.000 de persoane cuprinse în baza de date a instituţiei, aflate în căutarea unui loc de muncă.

"La Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Cluj, numai la Cluj-Napoca, s-au înscris 217 firme, cel mai mare număr din ultimii 12 ani, de la înfiinţarea instituţiei noastre, în 1999. Acestea vor oferi peste 1.500 de locuri de muncă, în domenii precum construcţii de maşini, servicii hoteliere, IT, asigurări, produse farmaceutice, confecţii, produse electrice şi publicitate.

Se simte o revigorare a forţei de muncă, mai ales în unităţile de producţie. Au fost anunţate să participe peste 7.000 de persoane cuprinse în baza noastră de date şi care se află în căutarea unui loc de muncă", a spus Chiciudean.

Potrivit acesteia, în judeţul Cluj rata şomajului a fost, în luna martie, de 4,2 la sută, fiind înregistraţi 14.000 de şomeri.

Purtătorul de cuvânt al AJOFM Cluj a precizat că printre firmele care oferă locuri de muncă sunt Emerson, Brinel, Carbochim, Terapia Ranbaxy sau Held Fashion.

Bursa va avea loc între orele 9.00 şi 13.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite