Peste 2.000 de motociclişti din toată lumea îşi dau întâlnire la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două mii de motociclişti din toată lumea vor participa la a patra ediţie a "Seth On Fire” Bikers Fest, o întâlnire organizată între 20 şi 22 mai lângă Cluj-Napoca.

Organizatorul întâlnirii, Călin Stănescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că "Seth On Fire” se va desfăşura în Camping Făget, iar programul cuprinde, ca în fiecare an, concerte, concursuri, precum şi o tombolă la care premiul cel mare va fi o motocicletă.

La întâlnire va fi prezent şi un preot care va sfinţi motoarele şi îi va binecuvânta pe motociclişti. De asemenea, vor avea loc campanii antidrog şi antisatanism. La întâlnire vor participa motociclişti din toată lumea, unii pornind la drum de peste zece zile, de acasă, de la mii de kilometri, pentru a ajunge la Cluj-Napoca.

La "Seth on fire” vor concerta Ataria, Desperado, Magica şi Wisdom. Sâmbătă, motocicliştii vor face o paradă prin Cluj-Napoca.

"Rolul acestor întâlniri este de a socializa, schimba impresii, motociclete şi accesorii, dar au şi un puternic caracter social. Vom iniţia campanii de donare de sânge, pentru că mulţi motociclişti sunt răniţi în accidente şi de multe ori nu există sânge”, a spus Stănescu.

La întâlnire vor avea loc, de asemenea, diverse concursuri.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite