Cluj: Peste 1000 de persoane aşteptate la protestul din Mociu. Oamenii cer ca spitalul din comună să nu fie transformat în azil de bătrâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei clujene Mociu, Horvath Marton, a declarat că marţi, de la ora 10, ar putea avea loc un protest în faţa actualului spital din Mociu. El spune că localnicii din comună şi din localităţile învecinate sunt nemulţumiţi de transformarea spitalului în azil de bătrâni.

„Avem un cămin de bătrâni privat, unul de stat şi în curând se vor deschide alte două. Nu avem nevoie de un al cincilea azil, ci de asistenţă medicală", a declarat primarul din Mociu. "Am facut adrese oficiale la Ministerul Sănătăţii, dar răspunsul a fost ordonanţa prin care suntem pe lista de desfiinţare", a mai spus primarul Horvath Marton.

El a precizat, însă, că protestul ar putea fi contramandat dacă va reuşi să obţină o audienţă la colegul său de partid, Cseke Attila, ministrul Sănătăţii. „Nu e rău nici dacă spitalul va deveni secţie exterioară a Spitalului de Recuperare. Şi asta e o soluţie", a mai spus primarul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite