Cluj: Peste o mie de locuri de muncă disponibile în Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Peste o mie de locuri de muncă disponibile în Cluj
Cluj: Peste o mie de locuri de muncă disponibile în Cluj

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunţat că are disponibile 10.500 de locuri de muncă pentru perioada 23-30 de iulie, dintre care 1.075 în judeţul Cluj.

În judeţul Cluj sunt disponibile cele mai multe locuri de muncă din ţară, 1.075, pe locul doi situându-se municipiul Bucureşti, cu 884 locuri de muncă, din totalul de 10.733 de locuri de muncă disponibile la nivel naţional. Locurile de muncă sunt disponibile prin Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj, în perioada 23 - 30 iulie 2009.

Chiar dacă majoritatea locurilor de muncă sunt pentru absolvenţii de studii medii şi profesionale, în judeţul Cluj sunt căutaţi şi absolvenţi de studii superioare - 24 de programatori, 11 ingineri de sisteme informatice, 10 proiectanţi de sisteme informatice sau şase manageri de zonă.

În Cluj mai sunt disponibile 21 posturi de ajutor de programator, 30 de operatori vânzări prin telefon, 15 agenţi de vânzări, 21 de casieri, 11 bucătari, 47 de agenţi de securitate şi 73 de paznici.

Toate locurile de muncă şi informaţii suplimentare despre acestea pot fi consultate pe pagina de internet a ANOFM (www.anofm.ro) sau la sediul agenţiilor teritoriale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite