Cluj: Persoanele fără adăpost vor locui într-o casă de 700 de mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale a aprobat proiectul „Centrul Social de Urgenţă”, cuantumul sumelor acordate de la bugetul de stat fiind de 692.700 lei.

Direcţia de Asistenţă Socială Cluj a depus proiectul în luna octombrie şi constă într-o unitate de asistenţă socială destinată găzduirii temporare a persoanelor fără adăpost. Suma solicitată de la autoritatea finanţatoare a fost 722.287 lei. 
“Centrul Social de Urgenţă” se va realiza în  municipiul Cluj Napoca, în imobilul situat în str. Dragoş Vodă, nr. 36-38.

Beneficiarii serviciilor unei astfel de reţele de unităţi de asistenţă socială  vor fi în primul rând persoanele fără adăpost, care dorm în stradă, în gară, scări de blocuri, sub poduri, în parcuri, în alte locuri neadecvate şi adăposturi improvizate, care le afectează starea de sănătate, dar şi persoanele care necesită adăpost de urgenţă (persoane evacuate sau supuse riscului de a fi evacuate, chiriaşi ce au fost evacuaţi din locuinţele revendicate, persoane/familii cărora le-a fost distrusă locuinţa ca urmare a unor calamităţi naturale, incendii sau accidente.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

image
image
image
image
image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite