Persoană prinsă că vindea ilegal petarde în centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Inspectorii Serviciului Inspecţie Comercială din cadrul Direcţiei Poliţiei Comunitare au surprins o persoană care vindea ilegal petarde în Piaţa Mihai Viteazu, potrivit unui comunicat al primăriei. Femeia a fost predată poliţiei în privinţa continuării cercetărilor

Pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice şi pentru prevenirea accidentelor, inspectorii Serviciului Inspecţie Comercială din cadrul Direcţiei Poliţiei Comunitare, au efectuat în cursul săptămânii trecute verificări privind comerţul ilegal cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, precum şi a folosirii ilegale a acestora.

Astfel, în cadrul acestor verificări inspectorii Poliţiei Comunitare au surpins o persoană de sex feminin care oferea spre vânzare petarde în Piaţa Mihai Viteazu. Persoana deţinea 28 petarde pe care intenţiona să le comercializeze. Potrivit prevederilor Legii nr.126/1995 persoana a fost predată Poliţiei municipiului (secţia 2) în vederea continuării cercetărilor.

În conformitate cu prevederile art.31 din Legea nr. 126/1995, producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuate fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite